Spells and magic, the true way to know the true magic.

Cercul magic

Share

Admin
    Admin

Cercul magic

Post  Admin on Sat Aug 22, 2009 12:46 am

Cercul magic reprezinta spatiul delimitat de un mag pentru asi indeplini actiunile in linistea intimitati sale.Cercul reprezinta bariera dintre lumea din interior si cea din eterior,inauntrul cercului fiind protejat de spirite si influente din mediul exterior.
    Sunt multe feluri de cercuri fiecare cerc luandusi puterea din inscriptiile si sigiile pe care le contine,astfel putem enumera cercuri de protectie si cercuri de invocari.
    Avand in vedere ca eu va predau voua dragii mei magia elementelor vas recomanda pentru inceput un cerc bazat pe cele cincielemente pentru protectie si amplificare puterii din interior.Este un cerc simplu desigur doar pentru ca voi sa retineti ideea si sal putetii efectua.
    Cu bagheta magica,de preferabil sabie sau athame trasati un cerc.In interiorul cercului trasati o pentragrama si la fiecare capat al stelei puneti ceva care sa reprezinte elementul respectiv.Mai jos va voi arata in ce ordine trebuie asezate.Pentru elementul foc puneti o lumanare galben ,pentru aer un betisor parfumat cu miros placut(depinde pt ce vreti sa folositi cercul de ex pt bani va trebuie un miros iute dar asta vom vorbii mai incolo),pentru apa un vas cu apa ,pentru pamant un vas cu sare si pentru spirit o lumanare alba.Cereti elementalilor si va ajute in ceea ce vreti pt spirit adresativa arhanghelui Mihail pentru protectie,apoi amestecati sarea cu apa si stropiti in interiorul cercului.Alte forme mai avansate de cercuri va vor fin prezentate la sectiunea avansati dar nu sunt recomandate incepatorilor.

Current date/time is Wed May 16, 2012 12:52 pm